Művelet folyamatban... loading..

Kyocera Magyarország

Elérhetőség

GLOBAL-UNION Kft.

1172 Budapest, Rétifarkas u. 16.

Telefon: +36 1 273 0100

Fax: +36 1 273 0060

E-mail: 

Levélcím: 1660 Budapest, Pf. 303

Nyitva tartás:

Hétfő - csütörtök

8:00 - 17:00

Péntek

8:00 - 15:00

Távoli támogatás Team Viewer segítségévelTávoli támogatás

Global Union Kft.

A Kyocera nyomtatók és multifunkciós termékek magyarországi disztribútoraként nemcsak a készülékeket, hanem azok alkatrészeit és kellékanyagait egyaránt forgalmazzuk, valamint partnereinkkel együtt országos szervizhálózatot tartunk fent.

Global Union portál

Weboldalunk nem csak kinézetre, de tartalmilag és koncepciójában is megújult. A fő vezérelv a felhasználóbarát megjelenítés és a látogatók ellátása a számukra hasznos információkkal, rövid, átlátható és logikus elrendezésben. Ennek tükrében teljesen megújult a termékek megjelenítése, illetve vadonatúj funkcióként megjelent egy folyamatosan bővülő tudástár.

Termékek

Az elsődleges szempont az adatok felhasználóbarát csoportosítása és szűrése.

Az új megközelítés nem a gyártó cég fejlesztő mérnökei által követett logika alapján épül fel, hanem a vásárlók számára fontos paraméterek lettek kiemelve, és a csoportosítás, sorba rendezés szempontja azok számukra jelentett fontosságára alapul.

A terméklista nézet "névjegykártya-formátuma" gyors betekintést biztosít az egyes típusok legfontosabb paramétereibe, és az egymás mellett megjelenített készülékek így gyorsan és hatékonyan összehasonlíthatók. A megfelelő szűrést a bal oldalon megjelenő kapcsolókkal lehet beállítani, így csak azokat a kártyákat jeleníti majd meg az oldal, melyekre valójában kíváncsi.

A termékek részletes megjelenítő oldala az új koncepció szerinti csoportosításban mutatja azok legfontosabb paramétereit, és az egyes dobozokra kattintva azok részletesebben is megtekinthetők. Akit a teljes leírás érdekel, az a nyomtatási nézettel generálhat ebből egy egyoldalas termékismertetőt.

Tudástár

A Tudástár menüpont alatt hasznos leírásokat, tippeket és trükköket fogunk folyamatosan közzétenni, melyek egyaránt hasznosak lehetnek magánszemélyek illetve cégek számára, és melyeket esetenként még viszonteladó- és szervizpartnereink is tudnak napi munkájuk során hasznosítani.

Amennyiben az adott Tudástár-cikket hasznosnak találta, azt anonim módon tudja értékelni is. Kérjük, hogy visszajelzéseikkel segítsék munkánkat, hogy minél hasznosabb tartalom kerüljön fel ide!

hírek

2015-11-03

Vadonatúj színes A4 -es gépek...

Megjelent a színes A4 -es nyomtatók és MFP-k új generációja....

2015-08-26

Windows 10 támogatás...

Fontos tudnivalók a Kyocera driverek Windows 10 támogatásáról...

2015-08-26

TASKalfa 3010i - Megbízhatóbb az át...

A TASKalfa 3010i révén a Kyocera újabb BLI elismeréssel gazdagodott...

2015-08-25

Szigorúan ellenőrzött...

MyQ - okos dokumentumkezelési megoldások a nyomtatási költségek szivárgása ellen....

2015-08-25

Kyocera - Az üzleti biztonság védel...

A Mobile Life Tour 2013 szeptember-októberében 26 európai ország érintését követően Dél-Afrikába is ellátogat....