Művelet folyamatban... loading..

Kyocera Magyarország

Elérhetőség

GLOBAL-UNION Kft.

1172 Budapest, Rétifarkas u. 16.

Telefon: +36 1 273 0100

Fax: +36 1 273 0060

E-mail: 

Levélcím: 1660 Budapest, Pf. 303

Nyitva tartás:

Hétfő - csütörtök

8:00 - 17:00

Péntek

8:00 - 15:00

Távoli támogatás Team Viewer segítségévelTávoli támogatás

Global Union Kft.

A Kyocera nyomtatók és multifunkciós termékek magyarországi disztribútoraként nemcsak a készülékeket, hanem azok alkatrészeit és kellékanyagait egyaránt forgalmazzuk, valamint partnereinkkel együtt országos szervizhálózatot tartunk fent.

Global Union portál

Weboldalunk nem csak kinézetre, de tartalmilag és koncepciójában is megújult. A fő vezérelv a felhasználóbarát megjelenítés és a látogatók ellátása a számukra hasznos információkkal, rövid, átlátható és logikus elrendezésben. Ennek tükrében teljesen megújult a termékek megjelenítése, illetve vadonatúj funkcióként megjelent egy folyamatosan bővülő tudástár.

Termékek

Az elsődleges szempont az adatok felhasználóbarát csoportosítása és szűrése.

Az új megközelítés nem a gyártó cég fejlesztő mérnökei által követett logika alapján épül fel, hanem a vásárlók számára fontos paraméterek lettek kiemelve, és a csoportosítás, sorba rendezés szempontja azok számukra jelentett fontosságára alapul.

A terméklista nézet "névjegykártya-formátuma" gyors betekintést biztosít az egyes típusok legfontosabb paramétereibe, és az egymás mellett megjelenített készülékek így gyorsan és hatékonyan összehasonlíthatók. A megfelelő szűrést a bal oldalon megjelenő kapcsolókkal lehet beállítani, így csak azokat a kártyákat jeleníti majd meg az oldal, melyekre valójában kíváncsi.

A termékek részletes megjelenítő oldala az új koncepció szerinti csoportosításban mutatja azok legfontosabb paramétereit, és az egyes dobozokra kattintva azok részletesebben is megtekinthetők. Akit a teljes leírás érdekel, az a nyomtatási nézettel generálhat ebből egy egyoldalas termékismertetőt.

Tudástár

A Tudástár menüpont alatt hasznos leírásokat, tippeket és trükköket fogunk folyamatosan közzétenni, melyek egyaránt hasznosak lehetnek magánszemélyek illetve cégek számára, és melyeket esetenként még viszonteladó- és szervizpartnereink is tudnak napi munkájuk során hasznosítani.

Amennyiben az adott Tudástár-cikket hasznosnak találta, azt anonim módon tudja értékelni is. Kérjük, hogy visszajelzéseikkel segítsék munkánkat, hogy minél hasznosabb tartalom kerüljön fel ide!

hírek

2015-02-27

Global Union Arculatváltás 2015....

Megújultunk!...

2014-10-20

KYOlife csak alkatrészekre...

Így kerül kevesebbe a biztonság....

2014-01-14

4 új megfizethető A4 ECOSYS MFP köl...

A Kyocera Document Solutions, a világ egyik vezető dokumentumkezelési megoldásokat nyújtó vállalata egy sor me...

2013-11-22

A Kyocera új A3 MFP sorozata növeli...

A legtöbb irodában a munkatársak a gépek nehézkes beállítása miatt rengeteg időt vesztegetnek el. Ezek a kompr...

2013-10-28

Energiatakarékos módban is gyorsabb...

A Kyocera Document Solutions, a világ egyik vezető dokumentumkezelési-megoldásokat kínáló vállalata újabb Buye...